top of page

Wij staan voor u klaar

Ons team bestaat uit ervaren professionele mensen die met elkaar ook al jaren samenwerken en elkaar goed kennen. 
Onze beroepsorganisaties scholen ons continue bij op het gebied van administratieve, accountancy en fiscale regelgeving zodat u mag verwachten dat wij u met actuele en toekomstige wetgeving kunnen bijstaan. Korte lijnen en kennis van de klant, dat is waar we voor staan.

Remco Jansen RB
Register Belastingadviseur
 Directie
Linkedin profiel

Remco heeft na zijn Havo en MEAO opleiding functies vervuld in het bedrijfsleven op de financiële afdelingen. Voornamelijk bij een inter-nationaal transport, distributie en verhuisbedrijf en een internationale handelsonderneming. Sinds 2001 is hij werkzaam geweest bij een administratiekantoor en een accountantskantoor als relatiebeheerder. Vanaf 2006 gaf hij leiding aan een administratiekantoor en voltooide hij de opleiding tot Belastingadviseur. Sinds 2013 is hij mede-eigenaar van Jobse & De Jong Belastingadviseurs B.V. 

Drs. Raymond van Schaik RE RA
Register Accountant
Directie

Drs R. (Raymond) van Schaik RE RA heeft na zijn opleiding Bedrijfseconomie de opleidingen tot registeraccountant  (RA) en register-EDP auditor (RE) doorlopen. Raymond van Schaik is reeds meer dan 30 jaar in het accountantsberoep werkzaam. De eerste jaren bij een groot en een middelgroot accountantskantoor in de (inter)nationale accountants(controle)praktijk en vanaf 1995 als zelfstandig gevestigd accountant voor het midden- en kleinbedrijf. Vanaf 2012 is hij mede-eigenaar van Jobse & De Jong Belastingadviseurs B.V.

Judith van Wees
Zelfstandig assistent-accountant
Salarisadministraties

Judith heeft na de MEAO opleiding haar SPD diploma en Praktijkdiploma Loonadministratie behaald. Zij is gestart met werken bij een administratiekantoor. Daarna heeft zij 13 jaar ervaring opgedaan bij een accountantskantoor. In het bedrijfsleven heeft zij daarna ook financiële functies gehad alvorens ze in 2014 bij Jobse & De Jong Belastingadviseurs B.V. kwam.

bottom of page